avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Un cetățean român cu domiciliul în străinătate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Un cetățean român cu domiciliul în străinătate poate solicita ...

Un cetățean român cu domiciliul în străinătate poate solicita o carte de identitate electronică?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 12:59, 5 Iunie 2025
Încă nu...verificați aici cartea de identitate.gov.ro .
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2025
georgiana.td, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean roman cu domiciliul in strainatate dar si in romania eugen82 eugen82 Un cetatean roman plecat de 20 de ani , cetatean al altei tari si cu domiciliul stabil in acea tara, mai are dreptul de a-si declara domicilul in Romania si de ... (vezi toată discuția)
Sunt rezidenta in spania. trebuie sa-mi schimb buletinul? ContSters163080 ContSters163080 Buna seara, Sunt rezidenta in Spania. Trebuie sa-mi schimb buletinul? Pe buletin scrie adresa mea din Romania. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)