avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Un cetățean român cu domiciliul în străinătate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Un cetățean român cu domiciliul în străinătate poate solicita ...

Un cetățean român cu domiciliul în străinătate poate solicita o carte de identitate electronică?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 12:59, 5 Iunie 2025
Încă nu...verificați aici cartea de identitate.gov.ro .
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2025
georgiana.td, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean roman cu domiciliul in strainatate dar si in romania eugen82 eugen82 Un cetatean roman plecat de 20 de ani , cetatean al altei tari si cu domiciliul stabil in acea tara, mai are dreptul de a-si declara domicilul in Romania si de ... (vezi toată discuția)
Sunt rezidenta in spania. trebuie sa-mi schimb buletinul? ContSters163080 ContSters163080 Buna seara, Sunt rezidenta in Spania. Trebuie sa-mi schimb buletinul? Pe buletin scrie adresa mea din Romania. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)