avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , Sunt angajata cu contract pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , Sunt angajata cu contract pe perioada nedeterminata ...

Buna ziua ,
Sunt angajata cu contract pe perioada nedeterminata de 15 ani la un centru de cercetare . Compania la care lucrez a obținut fonduri europene pentru cercetare printr-un proiect care se va derula pe o perioadă de 18 luni . Salariile noastre vor fi plătite exclusiv din aceste fonduri europene pe durata celor 18 luni .
Întrebarile mele sunt :
Pe durata acestor 18 luni , voi avea contract pe perioada determinata ? Ce se întâmplă cu contractul pe care îl am de 15 ani , pe perioada nedeterminata ? Se suspendă sau se desface contractul de munca vechi într-o astfel de situație ?
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:34, 4 Iunie 2025
Pentru perioada de 18 luni, ar trebui incheiat un nou c.i.m. ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti prelungi de mai multe ori durata unui cim pe perioada determinata, fara a incalca prevederile art. 80 al.3, 4, 5 StefanRSC StefanRSC In cazul unei fundatii care accesează fonduri europene, proiectele pe care aceasta le derulează au, de regulă, durata de 1an - 1 an şi două luni. Din ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tigruta2 tigruta2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa precedez correct in urmatorul caz. Am in cadrul institutului de derulat un proiect de cercetare pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe durata determinata iozefinab iozefinab Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu un punct de vedere juridic in urmatoarea situatie: -la data de 01.05.2010 mi s-a incheiat un ctr de munca cu durata ... (vezi toată discuția)