avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un potential nou angajator spune ca imi va oferi un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un potential nou angajator spune ca imi va oferi un contract ...

Un potential nou angajator spune ca imi va oferi un contract pe drepturi de autor, dar in prezent sunt angajat cu contract individual de munca. Ce drepturi si beneficii pierd daca trec pe contract pe drepturi de autor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:43, 5 Iunie 2025
Activitatea desfasurata in baza unui contract de drepturi de autor nu constituie vechime in munca .

Impozitarea drepturilor de autor în anul 2025
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de autor inscris in cartea de munca !? liniuta liniuta rog sa-mi spuneti daca am fost angajat al unei societati dar cu contract de drepturi de autor aceasta activitate trebuia stipulata in cartea de munca de catre ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor sunt se considera vechime in campul muncii? claudia252820 claudia252820 Firma la care lucram, a \\"obligat\\" angajatii sa-si de demisia ca apoi sa ne faca contract pe drepturi de autor. Avem vreun drept conform acestor DDA-uri, se ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste vechimea in munca? gheionescu gheionescu Am o problema cu incadrarea in munca a fiului meu si de doua luni Universitatea din Oradea nu poate transa situatia. Fiul meu a inaintat si o solicitare catre ... (vezi toată discuția)