avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua.Nepotelului meu în primul lui pașaport în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua.Nepotelului meu în primul lui pașaport în loc de ...

Buna ziua.Nepotelului meu în primul lui pașaport în loc de Alexandru i-au trecut Alexandu fără litera R .
Trebuie schimbat pașaportul?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 12:58, 5 Iunie 2025
Dacă numele corect, din actul de naștere este ALEXANDRU, trebuie schimbat.
Solicitați verificări, să nu aveți surpriza sa fie ALEXANDU și in actul de naștere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea certificatului de nastere al copilului meu marilenastefania marilenastefania sint necasatorita si am un copil cu perechea mea am nascut in spania si nu mi-au scris numele meu de familie in certificatul de nastere .am fost in rominia sa ... (vezi toată discuția)
Nume de familie scris gresit ioanaDD ioanaDD buna ziua.Numele de familia al tatalui meu este cu A,iar al meu este cu I,au gresit o litera.In caz de o mostenire sau acte,ceva, poate fi vreo problema? (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere din strainatate pentru major ContSters463891 ContSters463891 Buna ziua. Am primit clarificari ca sunt cetatean roman prin nastere. Trebuie sa transcriu certificatul de nastere la primaria din Bucuresti. Pentru ca am ... (vezi toată discuția)