avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dorim schimbarea Administratorului blocului. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dorim schimbarea Administratorului blocului. Intrebarea ...

Buna ziua,
Dorim schimbarea Administratorului blocului.

Intrebarea este cum si unde gasim un Administrator corect, gospodar, care sa aiba grija mai mult de bloc si banii nostri decat de firmele furnizoare.
Blocul este in Bucuresti? Sector 1

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CriGalan , utilizator 18:48, 5 Iunie 2025
Puteti sa faceti contract si cu o firma de administrare.
Si acum avem cu o firma de administrare si nu suntem deloc multumiti. Dorim tot o firma de administrare. Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,în ianuarie 2021 administratorul de bloc a anunțat ... veveriza veveriza Bună ziua,în ianuarie 2021 administratorul de bloc a anunțat scris că nu-și reînnoiește Atestatul și că se retrage. Am ajuns în 2023 și nu vrea să ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc un model de raport de activitate pentru administrator bloc ? petre1981 petre1981 Buna ziua ! Ocup functia de administrator al unui bloc de putin timp , si doresc sa stiu unde pot gasi un model de raport de activitate pt administrator, de ... (vezi toată discuția)
Pot obtine daune materiale in acest caz, se merita sa dau in judecata asociatia de proprietari ? petre1981 petre1981 Buna ziua! In perioada 2012- 1 octombrie 2014 am facut parte din comitetul asociatiei de proprietari a blocului in care detin un apartament si unde locuiesc. ... (vezi toată discuția)