avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua revin cu o probleme Vreau sa trec mașina ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua revin cu o probleme Vreau sa trec mașina tatălui ...

Bună ziua revin cu o probleme
Vreau sa trec mașina tatălui meu pe numele meu fiului cum procedez și ce acte am nevoie ?
Nu se intelege pe ce nume, dar verificati sectiunea referitoare la Codul rutier si gasiti acolo actele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - bunuri pe numele fiului weeezer weeezer Buna ziua. Am si eu 2 mici problemute, sper intr-o rezolvare cat mai clara, multumesc anticipat. Mama achizitioneaza fiului, pe numele acestuia, un ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi parintesti sdvscac sdvscac Buna ziua! Tatal meu a murit anul trecut,casa si masina cumparate de el erau pe numele lui.Anul acesta sa facut succesiunea la aceste bunuri si in acte figura ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto la primarie zulg zulg Buna ziua, In 2007 tatal meu a cumparat o masina pe numele meu (masina luata din Romania), nu m-am ocupat de vanzare/cumparare. Nu a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)