Locuiesc intr-un complex privat care are la iesire porti batante acționate telefonic.
Aceste porti au doar un senzor de detectie central .
Intr-o dimineata la plecare , nu am ajuns in senzor , iar portile s-au inchis .
Mi-au frecat aripa si usa dreapta plus oglinda care are camera .
La patru zile diferenta am patit acelasi lucru lovind usa spate si apripa spate .
Am mers la Politia Nationala care mi-a dat adeverinta de reparatie .
La politia Locala am pus o sesizare cu privire la situatia portilor acestea neavand autorizatie de constructie. Si nefiind autorizate sub nici o forma sau ISCIR-izate , fara sa aiba o mentenanta sau verificare periodica .
Au primit 1000 de lei amenda si intrarea in legalitate in 6 luni .
Acum , cum pot eu sa imi repar masina iar paguba sa fie suportata de Asociatie .
Am trimis o notificare prin executorul judecatoresc , in care am cerut suportarea daunelor de catre ei .
Care ar fi urmatorii pasi , daca am sanse sa recuperez dauna si daca pot sa fac ceva ca aceste porti pe viitor sa nu loveasca alte masini sau chiar sa raneasca copii mici ,
care aflandu-se in raza ei sa nu fie detectati de senzor .
Mentionez ca poarta nu are asigurare pentru daune iar daunele mele fiind undeva la 17000 lei , masina fiinduna foarte scumpa .
Multumesc .
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aveti hotarire judecatoreasca ?! De ce nu executa executorul, asociatia, prin proprire pe cont bancar ? In rest, in viitor, cred ca asociatia ori va desfiinta acel model de porti, ori va face asigurare.