avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt Ana Am o intrebare sotul Meu a iesit intr-o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt Ana Am o intrebare sotul Meu a iesit intr-o noapte la un ...

Sunt Ana Am o intrebare sotul Meu a iesit intr-o noapte la un Bar si sa Intanlit cu o fata Au baut si dupa fata la invitat la ia acasa si au facut sex dupa o Luna de zile politia a venit si mi-a arestat sotul find acuzat de viol.
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 14:31, 6 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și pe dumneavoastră vă interesează procedura de divorț ?
Si intrebarea care e?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere big28 big28 asi dori sa va pun si eu o intrebare.acum cateva zile in urma m-am intalnit cu fosta mea sotie si neam certat...am lovit o de cateva ori cu plama iar pe urma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un frate care în 2020 a executat 11 luni în ... Constantinion Constantinion Bună ziua, am un frate care în 2020 a executat 11 luni în penitenciar pentru alcoolemie a venit acasa a facut scoala sia luat permisul înapoi si de ... (vezi toată discuția)
Un divorț mai complicat cosi2ro cosi2ro Buna seara. Ași dori cateva sfaturi daca este cineva in masura si doreste sa ma ajute. Am o prietena care se afla in divorț cu sotul ei dar au si o ... (vezi toată discuția)