avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost chemat de politia Bacau sa ma prezint la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost chemat de politia Bacau sa ma prezint la audieri ca si ...

Am fost chemat de politia Bacau sa ma prezint la audieri ca si suspect pentru inselaciune. Eu locuiesc la 600km distanta si nu dispun de bani sa ma prezint acum in Bacău. Se poate prelungii termenul sau sa fiu audiat in judetul in care locuiesc? Iar daca voi fi gasit vinovat pot primii pedeapsa cu suspendare? N-am avut in viata mea dosare penale.
Cel mai recent răspuns: Holy97 , utilizator 16:55, 7 Iunie 2025
Trebuie sa va lamuriti i mai întâi dacă ați comis sau nu fapta,, despre ce prejudiciu e vorba etc.Omul la ananghie mai ales în penal vinde vaca,masina germana SH își angajează av ca sa nu ajungă acolo unde au ajuns și mulți politicieni etc.Nu va jucați ..Daca ați tras o teapa de 300 de lei cu un colet pe OLX e o situație dacă înșelăciunea a fost mai complex realizata,prejudiciu e mare atunci și riscul e mai mare..
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iunie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ieri am primti citatia. Scrie suspect pentru fals informatic si fals privind identitatea. Prejudiciul este de aprox 4500 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Țepe olx minor 16 ani, prejudicii aprox. 15.000 lei ContSters416173 ContSters416173 Greu de crezut , dar am 16 ani si am cauzat prejudicii diferitor persoane in tara prin olx de aprox, 15.000 lei cumulat Un prieten are dosar penal la 16 ani ... (vezi toată discuția)
Recuperarea prejudiciului inlatura raspunderea penala si cazierul judiciar? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Supun atentiei d-voastra cazul urmator: Am vandut pe site-ul de anunturi OLX un articol pentru copii - incaltaminte, pentru o suma f. mica. ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)