Un vecin m-a dat in judecata intro cauza de granituire si revendicare .In cadrul procesului s-a facut expertiza cadastrala in urma careia s-a emis hotararea definitiva prin care vecinul isi recupereaza aproximativ 10 mp din teren si se stabileste linia de hotar incluzand si acest teren revendicat . S-a chemat si un executor judecatoresc care a marcat prin intarusare graniata conform expertizei din hotararea definitiva . Dupa aproximativ un an , vecinul care m-a dat in judecata , isi reactulizeaza cartea funciara nerespectand hotarul stabilit de instanta de judecata si de executorul judecatoresc si ma ameninta ca va deschide o noua actiune in instanta pentru o noua granituire motivand ca prin noua lui carte funciara a fost schimbat hotarul dintre proprietati iar hotarul stabilit de instanta nu mai este valabil .
Acum nu mai inteleg , o hotarare definitiva si pusa in aplicare de un executor judecatoresc nu mai poate fi respectata ? Nu trebuia ca la intocmirea noii carti funciare cadastristul sa respecte expertiza omologat de instanta ?
Ce masuri pot sa iau ?
Multumesc pentru raspunsuri si ajutor .
Trebuie văzute actele de avocat ca sa fiti informat.
Discuțiile fără acte în fata nu ajuta.
Aveti dreptul de a va apara în proces singur sau prin avocat.
Cadastru
adriana dj
am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
Revendicare
Isabela30
In urma unui partaj succesoral am ramas cu un teren care a fost detinut mai multi ani de o alta persoana iar acum instanta mi l.a dat mie .este vorba de un ... (vezi toată discuția)