avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As putea schimba numele fetei mele daca tatal nu e de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As putea schimba numele fetei mele daca tatal nu e de acord? ...

As putea schimba numele fetei mele daca tatal nu e de acord?

Buna,am 16 ani si scriu in locul lui mama mea.
As vrea sa imi schimb numele de familie,pe numele lui mama mea,el a fost decazut de drepturi si nu mai vorbesc cu el de aproape 2-3 ani,nu plateste pensia alimentara,nimeni nu stie nimic de el(nici familia lui).
Am facut actele si la bucuresti(monitorul oficial) a fost aceptat,dar la judecătorie a fost respins pe fapt ca daca nu e retinut,decedat sau am interdictie,nu imi acepta.se poate face ceva?i-am dat ideea lui mami sa ducem procesul la judet,dar nu e prea sigura de asta.

Alte discuții în legătură

Luare plasament neculai88 neculai88 pensie alimentara copii Familia N are 3 copii (2 fete + 1 baiat). Familia C are 3 copii (nu stiu sigur). Fata cea mare din familia N si baiatul din familia ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare amitza_andreea amitza_andreea Buna ziua!am revenit cu o mica intrebare ina data de 28 sep 2012 judecatoria s-a pronuntat astfel \\"Solutie: Admite acţiunea formulată şi precizată de ... (vezi toată discuția)
Copilul meu nu mai vrea numele tatalui donisa donisa dupa divort am revenit la numele de fata,insa ma confrunt cu o problema.Fostul meu sot desi a fost obligat la plata pensiei ,nu are de unde plati ca a ramas ... (vezi toată discuția)