avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ruda de la care am cumparat ap. Cu abitatie viagere pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ruda de la care am cumparat ap. Cu abitatie viagere pt ei spun ...

Ruda de la care am cumparat ap. Cu abitatie viagere pt ei spun ca ma dau in judecata ca nu vreau sa semnez o clauza de intretinere. In momentul cumpararii nu a fost vorba de asa ceva iar acum au vrut sa ma oblige si pt ca nu vreau sa semnez m au amenintat ca ne intalnim in instanta
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:23, 7 Iunie 2025
Ati platit pe imobil pretul de piata prin virament in cont bancar'?
Da

Dapix a scris:

Am platit la banca cash in contul lor.

Dapix a scris:

Să vă dea în judecată.
Oricum, niciun contract nu mai poate fi modificat, prin adăugarea ulterioară a unor clauze.
Singurul lucru pe care ar putea sa îl invoce este eroarea, ca viciu de consimțământ.
În sensul că din eroare, a înțeles că dreptul de abitatie presupune și întreținere și dacă ar fi știut ca acesta este doar dreptul de a locui în imobil, nu ar mai fi încheiat contractul.
Stimate/a @Zvincal , in decurs de cateva zile , ati intrebat acelasi lucru de trei ori . De vreme ce repetati intrebarea , inseamna ca nu credeti raspunsurile primite . Si atunci , ce rost are sa tot reveniti ? tot nu veti crede …

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament catre copil ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Soacra mea a murit anul trecut. Socrul meu, impreuna cu sotul meu au mostenit apartamentul in care sta socrul meu. Eu am doi baieti, amandoi cu sotul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! contractul de vanzare cumparare (cu banii depusi in ... Zvincal Zvincal Buna ziua! Contractul de vanzare cumparare (cu banii depusi in cont ) cu abitatie viagere poate fi atacat de rude? Sau vanzatorul care are drept de abitatie ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare -cumparare poate fi atacat?  Dutu Marius Dutu Marius Buna seara, Am o intrebare. Parinti mei vor sa-mi faca acte pe apartamentul in care locuiesc. Intrebarea este : Ce contract trebuie sa fac , ca fratii mei ... (vezi toată discuția)