avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Am lucrat între anii 75 și 84 la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Am lucrat între anii 75 și 84 la Trustul de construcții ...

Bună seara! Am lucrat între anii 75 și 84 la Trustul de construcții industriale Timișoara și m ar interesa unde este arhiva,am nevoie de adeverință pt pensie. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 7 Iunie 2025
ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Unde se afla arhiva? Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Buna ziua! Pentru recalcularea pensiei, unde pot gasi documentele arhivate referitoare la cei care au lucrat la Trustul de constructii industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)