avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare loc handicap
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare loc handicap

Buna, Am primit recent o amendă în Piața Nicolina din Iași pentru că am parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap. Problema este că acel loc nu era marcat corespunzător — (este doar un semn care spune ca este parcare cu plata si ca sunt 2 locuri pentru persoane cu dizabilitati..dar locurile nu sunt marcate deloc)

Intenționez să plătesc amenda, dar nu mi se pare corect ca aceste locuri să nu fie semnalizate clar. Aș vrea să știu dacă pot face o contestație în această situație. Chiar dacă nu mi se anulează amenda, mă interesează să trag un semnal de alarmă pentru ca astfel de situații să nu se mai repete.

Există ceva ce pot face în acest sens?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:35, 6 Iunie 2025
Buna ziua

Puteti bineinteles sa faceti contestatie.

Politia locala va trebui sa ataseze la dosar plansele cu pozele in care se vede ca masina dvs este parcata pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala mnkmnk mnkmnk Buna ziua, Daca am fost amendata intr/o parcare cu plata, a primariei cred, de politia locala pentru ca am parcat pe un loc pentru persoane cu dizabilitati, ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare dumitrubololoi dumitrubololoi Buna ziua. Am primit o amenda de la politia locala Tg-Jiu pentru parcare pe loc rezervat persoanelor cu handicap. Nu fac asa ceva daca sunt constient ca acel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare . am fost amendat de catre politia ... salop salop Buna ziua, am o intrebare . Am fost amendat de catre politia locala pentru ca as fii parcat intr un loc marcat pentru persoane cu dizabilitati. Bineinteles ... (vezi toată discuția)