avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt metodele de rectificare a datelor eronate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt metodele de rectificare a datelor eronate dintr-un ...

Care sunt metodele de rectificare a datelor eronate dintr-un contract de vânzare-cumpărare a unui apartament, etajul 8 în loc de etajul 9?
Îndreptarea erorii materiale de către notarul.public unde a fost încheiat actul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala florance01 florance01 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Indreptarea de eroare materiala la un contract de vanzare cumparare se poate face de catre cumparator? La ... (vezi toată discuția)
Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)
Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)