avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Dacă am depus plangere la prim procuror ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Dacă am depus plangere la prim procuror în termenul ...

Bună ziua!
Dacă am depus plangere la prim procuror în termenul legal de 20 zile împotriva soluției de clasare dată de procurorul adjunct și nu am primit nici un raspuns timp de 90 de zile, mai pot depune plangere la camera preliminară.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 12:35, 9 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!

Veți putea formula plângere la instanță, numai după ce primiți ordonanța de respingere a prim-procurorului.

Cu stimă,
Avocat Simon Sebastian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de clasare stelu2015 stelu2015 Art. 339 din cpp (4) În cazul soluţiilor de clasare ori de renunţare la urmărire, plângerea se face în termen de 20 de zile de la comunicarea copiei ... (vezi toată discuția)
Plangere prim procuror viorelv viorelv Am facut plangere impotriva solutiei de clasare la prim procuror ierarhic superior, in termen legal, dar au trecut 20 de zile si nu am primit raspuns, in ce ... (vezi toată discuția)
Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)