SCA IONESCU & NOVAC 
	    	Avocat

SCA IONESCU & NOVAC 
	    	Avocat	    

MarcelBoderas 
	    	Utilizator

MarcelBoderas 
	    	Utilizator	    

În cadrul dosarului penal puteți sa ajungeți la o mediere sau împăcare chiar cu firma și atunci nu răspundeți penal.
Bineinteles, sa restituiti produsele sau sa le achitați, dacă ni ați făcut-o deja.
Si dacă considerați necesar, sa va luați un avocat în cauza care sa studieze dosarul, sa va explice concret situația și sa va asiste.
~ final discuție ~
 RotilaOvidiu	                   

Aplicatie self-scan defectuoasa la Carrefour/ dosar penal pentru furt
Am fost impreuna cu sotia vineri la cumparaturi in Carrefour. Am folosit ca de obicei ... (vezi toată discuția)
	                    RotilaOvidiu	                   

Aplicatie self-scan defectuoasa la Carrefour/ dosar penal pentru furt
Am fost impreuna cu sotia vineri la cumparaturi in Carrefour. Am folosit ca de obicei ... (vezi toată discuția)

AndreeaCristina86	                   

Bună ziua! 
Astăzi eu, soțul și copilul am fost la cumpărături în hipermarket. Soțul a scanat prin aplicație toate produsele. Posibil din ... (vezi toată discuția)
	                    AndreeaCristina86	                   

Bună ziua! 
Astăzi eu, soțul și copilul am fost la cumpărături în hipermarket. Soțul a scanat prin aplicație toate produsele. Posibil din ... (vezi toată discuția)