avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara locuiesc cu concubinul intr- o relație ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara locuiesc cu concubinul intr- o relație toxică ,peste ...

Buna seara locuiesc cu concubinul intro reelație toxică ,peste 3 zile pleacă din tară la muncă mă tot amenință ca va veni alcineva sa locuiască in locul lui ce pot face in situatia asta ca nu este normal , casa fiind jumate jumate.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:32, 11 Iunie 2025
Buna ziua, daca nu incheie contract si chiar daca incheie, in functie de tipul contractului de fosinta incheiat cu acea persoana puteti sa cereti evacuarea acestuia din imobil.
Buna ziua,

Va puteti adresa instantei de judecata, in vederea partajarii bunului.

De asemenea, daca va exista un consens,bunul poate fi partajat la notar.

Aducerea unei persoane,in locuinta comuna, poate fi facuta doar cu acordul dumneavoastra.

Puteti solicita atribuirea imobilului, in sarcina dumneavoastra existand o obligatie de despagubire, de a remite o sulta concubinului dvs.
Trebuie stabilita o strategie concreta de apărare împreună cu avocatul.
Fiecare avocat are stilul și mijloacele sale de apărare.
Soluții juridice există dar nu cred ca o sa va descurcați fără avocat, mai ales ca stilurile diferă mult în astfel de cazuri.
Și concubinul dacă vede ca apelati la avocat ar putea sa se gândească mai bine pentru ca forța juridică ii poate cauza multe probleme juridice.

București 2025
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort alinamirel22 alinamirel22 Sunt casatorita de 2 ani si am hotarat sa divortez,nu avem copii impreuna dar as vrea sa stiu daca am drept la apartament.In anul 2009 el a cumparat un ... (vezi toată discuția)
Partaj ctanta ctanta buna seara am o casa facuta impreuna cu fostul meu sot .dar terenul este o parte de la mama mea si ( bunica) mea care a decedat ,avem act vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Din urma dezbaterii mostenirii.... daniela0110 daniela0110 Buna ziua.In timpul casatoriei parintii mei au dobandit un apartament si o casa.Tatal meu a decedat.Am ramas mama,eu si sora mea(suntem majore).Dorim ... (vezi toată discuția)