avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... După 2 ani executați în Germania a fost transferat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

După 2 ani executați în Germania a fost transferat la cerere ...

După 2 ani executați în Germania a fost transferat la cerere în România ! La o pedeapsă total de 4 ani și 6 luni ! Eliberarea condiționată o are în februarie la ani adică la 2/3 ! Are 6 luni de când a fost adus și 2 luni de când și lucrează în penitenciar! El poate cere în instanță zile câștig din munca din Germania? Sau se poate lua în considerare ca acolo putea beneficia de eliberare condiționată la 1/2 pedepsei ? Putem încerca ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:35, 10 Iunie 2025
Se aplică legea română.
Trebuia sa se informeze.
Zilele lucrate în Germania se iau în seamă dar sa aibă dovezi scrise.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea conditionata amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata loricag loricag buna ziua am si eu o intrebare:sotul meu a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare la care sau adaugat 3 luni pentru ca avea din urma o condamnare cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata alexandra15 alexandra15 Buna ziua Daca ma puteti ajuta sa immi spuneti la o pedeapsa cu hotarare definitiva 2 ani si 10 luni , dintre care 8 luni executate in arest si apoi cand ... (vezi toată discuția)