avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am declarat pierdut carnetul de munca original la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am declarat pierdut carnetul de munca original la Monitorul Oficial.La ...

Am declarat pierdut carnetul de munca original la Monitorul Oficial.La cateva zile am aflat ca se afla la Oficiul Judetean de Pensii Olt.Cum procedez pot da un alt anunt la M.O. ca l-am gasit?Mentionez ca nu am facut cerere pt duplicat si doresc sa-l ridic de la CJP Olt.Pot sa-l folosesc pe acesta sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 9 Iunie 2025
Il puteti folosi pe cel de la CJP Olt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Carti de munca lilicrin lilicrin Din pacate unul dintre cei care urma sa ii angajam pe firma si a carui carte de munca am pierdut-o ma ameninta ca daca nu ii aduc cartea lui de munca asa cum ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)