avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitia din SEAP este considerata contract?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitia din SEAP este considerata contract?

Achizitia din SEAP este considerata contract? Daca fac o achizitie pentru un curs de perfectionare in luna iunie, iar cursul se tine in luna iulie, pot face plata imediat dupa acceptarea conditiilor din SEAP?
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 10:49, 10 Iunie 2025
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate anula o achizitie directa pe seap? geanina.valean geanina.valean Buna tuturor, Am facut o achizitie directa pe SEAP cu un furnizor (pentru lemne de foc), am stabilit conditiile de livrare si modalitatea de plata, totul ... (vezi toată discuția)
Când se aplica procedura de achizitie? soledad soledad Am facut acte adiţionale de prelungire a contractelor, pana la aprobarea bugetului. 1. As vrea sa stiu cand încep procedura de achiziţie pe SEAP, acum sau ... (vezi toată discuția)
Achizitie seap dtoni dtoni Buna ziua, Firma \"X\" oferteaza prin SEAP Primariei \"Y\" servicii care se pot acorda prin achizitie directa, valoarea acestora sunt mai mici de 132000 ... (vezi toată discuția)