Daca trebuie sa intocmesc un CIM pe perioada determinata de 7 zile, pot sa trec la durata timpului de munca, o fracțiune de normă de 80 de ore/luna, repartizate inegal, iar salariul de baza lunar brut sa fie de 2025 lei?
In acest context, daca angajatul va lucra in perioada CIM doar 35 de ore, el va fi platit doar pt acest ore?
Va multumesc!
Ma gandeam ca ma pot raporta ca si la salariul lunar, sa trec ore/luna.
Si atunci, daca am perioada determinata de pana intr-o luna, pot pun doar ore/sapt. sau ore/zi?
Sa-mi spuneti, va rog, daca abordarea mea este corecta:
1. daca lucreaza zilnic, nr diferit de ore, atunci ii pot trece ore/zi, distribuite inegal
2. daca NU lucreaza zilnic, dar lucreaza un anumit nr de ore pe saptamana (fara sa fie zilnic si fara sa fie acelasi in fiecare zi), atunci ii pot trece ore/sapt., distribuite inegal?
Ideea este ca, persoana respectiva va lucra pe un proiect unde isi poate organiza singur programul si nu stie daca va lucra zilnic, dar am agreat ca nr de ore/sapt sa fie 20 ore.
In aceste conditii, cum ar trebui gandita repartizarea programului?
Cim
dali_c
Buna ziua,
Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu ... (vezi toată discuția)