avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatez situația unei cunoștințe! Are un copil de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatez situația unei cunoștințe! Are un copil de 13 ani. ...

Relatez situația unei cunoștințe! Are un copil de 13 ani. Tatăl copilului este doar in certificat. Nu are nici-un contact. Locuieste in Italia,aici este născut și copilul. Ambii părinți sunt români. Doreste să faca pașaport și buletin copilului. Ce trebuie sa faca ,daca nu știe nimic de tatăl copilului? Care este procedura? Nu poate veni copilul in țara,etc.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Procura minor sergiuoctavian sergiuoctavian Buna ziua, Am o prietena care are un copil minor, nascut in Italia, dar nu a fost casatorita cu tatal copilului iar la nastere copilul a fost trecut pe ... (vezi toată discuția)
Mama romanca , tatal italian... Danelu98 Danelu98 Buna ziua , as vrea sa aflu si eu niste informatii despre cum ar putea face mama prietenei mele in legatura cu relatia cu concubinul ei italian. Detaliile ar ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru copiii ai caror parinti sunt divortati lorelena1306 lorelena1306 Buna ziua, Va rog s ama ajutati cu urmatoarea problema: exista doi parinti divortati care au doi copii in urma casatoriei. Primul copil are 18 ani, cel ... (vezi toată discuția)