avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La moștenire clasa 4 moștenitori (veri primari) se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La moștenire clasa 4 moștenitori (veri primari) se ...

Bună
La moștenire clasa 4 moștenitori ( veri , primari ) se ia în considerare și GRADUL sau numai CLASA .
Întrucât sunt veri primari gradu 1 , 2 ,3 etc .
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 00:48, 11 Iunie 2025
Verii primari sunt toți de gradul 4.
Verii de-al doilea, de-al treilea etc, sunt rude de gradul 5, 6, 7 etc. și conform legii, mai departe de gradul 4, nici nu mai au dreptul la moștenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua opersoana decedeaza nu are sotie nici fii nici parinti ... remontil remontil Buna ziua opersoana decedeaza nu are sotie nici fii nici parinti doar o matusa sora cu mama lui si 5 veri primari.La succesiune cand am vrut sa deschidem ... (vezi toată discuția)
Singura, fara rude maria1956 maria1956 ce se intampla cu bunurile unei persoane decedate care nu are frati, parinti ci doar veri primaride tata iar din partea mamei verisoare ale mamei ei. (vezi toată discuția)
Moștenire. intrebarea mea este daca moștenitorii de gradul 4 ... vulpys vulpys Buna ziua. Intrebarea mea este daca moștenitorii de gradul 4 mai au dreptul la succesiune? Avem de facut succesiunea dupa o verisoara de-a soacrei ... (vezi toată discuția)