avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat timp durează un proces la CEDO?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat timp durează un proces la CEDO?

Cat timp durează un proces la CEDO?
Poate dura cativa ani. ..nu putem sti perioada exacta.
Căutați pe google durata proces CEDO și rata admitere dosare laCEDO.Procentul dosarelor care ajung sa se judece este foarte mic raportat la nr cererilor depuse.Poate dura câțiva ani fără probleme în cazul în care ar ajunge sa se judece.Nu va faceți mari speranțe..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen cedo anemary29 anemary29 am pe rol la cedo un dosar.acum cateva luni am primit o instiintare prin care mi se comunica ca dosarul meu se afla la cam 3 si mi s-au cerut ceva acte ... (vezi toată discuția)
As putea da statul in judecata?!va rog ajutati-ma madalina stanculescu madalina stanculescu Buna ziua as vrea sa imi descriu cazul chiar daca nu este terminat definitiv dar as vrea sa stiu ce am de facut pe mai departe In anul 2005 am suferit un ... (vezi toată discuția)
Proces cedo speta penala mna mna Buna ziua, In anul 2010, luna Octombrie am avut ultima decizie ramasa definitiva si irevocabila. Am facut plangere la CEDO in intervalul de 6 ... (vezi toată discuția)