avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Programul de lucru la actualul loc de muncă s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Programul de lucru la actualul loc de muncă s-a schimbat de la 8 la 12 ore ...

Salutare!
Caut îndrumare în următoarea situație. Programul de lucru la actualul loc de muncă s-a schimbat de la 8 la 12 ore de pe 25 aprilie. Am agreat doar verbal schimbarea căci nici până acum nu am primit actul adițional la contract. Schimbarea aceasta, precum și alți factori mă determină să îmi caut alt serviciu.

Nelămurirea mea este următoarea: e acesta un motiv suficient de întemeiat pentru o demisie fără preaviz?

Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:05, 12 Iunie 2025
Nu este un motiv pentru a demisiona fara preaviz .. puteti sesiza ITM-ul , intrucat incheierea unui act aditional la contract trebuia efectuata anterior producerii modificarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie marghi marghi Buna ziua.In data de 29.09.2017 mi-am dat demisia de la firma unde am lucrat cateva luni.M-am angajat la 6 ore in luna aprilie,fiind in timpul scolii.In luna ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca - act aditional SWS SWS Buna ziua, Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)
Contract de muncă expirat Catyyy Catyyy Am un contract de muncă pe perioada determinata de 2 luni,acesta a expirat pe data de 02 05 2018.,eu am mers la serviciu inclusiv azi 07 05 2018. Pt a ... (vezi toată discuția)