avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In calitate de parte vatamata, am formulat o plangere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In calitate de parte vatamata, am formulat o plangere ...

Buna seara. In calitate de parte vatamata, am formulat o plangere penala la sediul politiei in functie de raza de teritoriu de referinta pentru speta mea, primind rezolutia prim procurorului de incepere a urmarii penale pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, inca din luna mai 2023. Intrebarea mea este: este firesc ca durata de solutionare sa fie atat de mare? in sensul in care nu numai ca nu s-a finalizat ancheta dar in ciuda cererilor efectuate in repetate randuri nu am primit raspuns decat de la prim procuror care recent a dispus urgentarea solutionarii dosarului si informarea subsemnatului cu privire la stadiul cercetarilor. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 12:39, 12 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara, nu e firesc, dar asta se intampla. Insitati periodic cu cereri scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo explicatie sau este subiect otv??? pop sorin pop sorin deci oficial crap de ciuda :cursing: : cum se face ca procurorul de caz da o rezolutie, dupa parerea mea gresita, o contest si raspunsul vine dupa 33 de ... (vezi toată discuția)
In urma unui incident masina mea a fost distrusa total burnei bebe burnei bebe acum un an in urma unui scandal intre sotul meu si un grup din alta comuna masina mea a fost distrusa total am fc plangere pt distrugere am stiut cine a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala fara raspuns roxanam79 roxanam79 Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de ... (vezi toată discuția)