avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna. In prezent facem actualizarea actelor asociatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna. In prezent facem actualizarea actelor asociatie de proprietari. ...

Buna.
In prezent facem actualizarea actelor asociatie de proprietari.
La judecatorie s-a solicita ca sa facem dovada individualizarii proprietatii prin copie dupa actul de proprietate.
Anumiti proprietari nu vor sa faca o copie dupa actul de proprieatate si nici nu au cadastru. Cum procedam? Avem un termen de completare dosar. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 12:34, 12 Iunie 2025
Bună ziua,
Daca nu reusiti si nu reusiti sa ii convingeți, trebuie vazut de la caz la caz - au/nu au carte funciară deschisă. Ar fi trebuit sa aveti actele de proprietate în copie atasate la cartea imobilului. Pe masură ce oamenii se mutau in bloc si solicitau să fie avuți in vedere pentru plata întreținerii se depuneau actele de proprietate. Pentru constituirea valabilă a unei asociații de proprietari (și a existenței sale) este necesar un nr de proprietari de 50%+1., deci nu ar tb sa aveți o probelemă daca nu ii individualizați pe toți, dar trebuie văzut în concret și ce situație aveți și ce v-a pus în vedere instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de proprietate Tarana Tarana Buna ziua , Care este actul de proprietate al unui imobil construit si intabulat la cadastru : 1) Inscrierea de intabulare in cartea funciara ? ... (vezi toată discuția)
Problema foarte greu de rezolvat, cadastru si furt din proprietatea mea Hamarsold1234 Hamarsold1234 Tatalui si unchiului meu i s-au revendicat de catre o primarie un teren intravilan de 21502 mp. ( Atentie terenul este intravilan, nu extravilan). Putin oameni ... (vezi toată discuția)
Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)