avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numarul orelor din pontaj cu concediu medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numarul orelor din pontaj cu concediu medical Buna ziua, am o situatie pentru un pontaj. Salariata lucreaza ...

Buna ziua, am o situatie pentru un pontaj.
Salariata lucreaza in luna mai 8 zile, cum ii era tura, iar in data de 13.05.2025 intra in concediu medical. Deci, 64 ore lucrate + 112 ore concediu medical = 176 ore in total pe pontaj, este corect?
cum procedez in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 17 Iunie 2025
Da, este corect ..pentru orele lucrate primeste salariu, iar pentru concediu medical indemnizatia aferenta.
Buna ziua, multumesc pentru raspuns, dar tot nu sunt lamurita. depaseste nr de ore aferente lunii mai de 168 ore. Cum procedez cu cele 8 ore lucrate in plus?

Cornel Vasile a scris:

Da, este corect ..pentru orele lucrate primeste salariu, iar pentru concediu medical indemnizatia aferenta.

Cele 8 ore sunt suplimentare .. pentru compensare vedeti art.122 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul ore sarbatoare legala Alice_Georgiana Alice_Georgiana O angajata, in luna iunie 2016, a lucrat 168 de ore, din care 8 ore in zi de sarbatoare legala si a avut si 8 ore de concediu, salariu de baza = 2552 ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate rak0770 rak0770 Un salariat lucreaza in ture. CUM SE FACE PONTAJUL SI CATE ORE II TREC IN STATUL DE PLATA tinand cont ca el lucreaza toata luna care are 168 ore lucratoare dar ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare si orelor lucrate in zile de sarbatoare legala naepot naepot Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cum este legal sa se faca plata unui salariat care a realizat ore suplimentare si ore in zi de sarbatoare legala. Ex. luna ... (vezi toată discuția)