avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile mamei cu privire la copiii ei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile mamei cu privire la copiii ei

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu fiica mea si copiii ei. Traiesc in UK , tatal este englez, mama este romanca,copiii au cetatenie engleza . Ei nu sunt casatoriti. Fiica mea area probleme de sanatate , are nevoie de ajutor medical pe care nu l primeste acolo si el se opune ca ea sa vina in tara cu copiii chiar si pentru o vacanta. De cand s a nascut primul lor copil , adica de 5 ani , fiica mea nu a mai venit in tara. Relatia lor este deteriorata si tensionata si drept urmare au intervenit si serviciile sociale din Anglia. Va rog sa mi spuneti ce drepturi are fiica mea cu privire la cei doi copii si cum o pot eu ajuta de aici din Romania. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cameliabucur1 , utilizator 14:13, 10 Septembrie 2025
Cel mai bine este sa consultati un avocat roman care practica avocatura inUK si este la curent cu toata legislatia.
Gasiti aici: [ link extern ]
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Drepturilw fiicei sunt reglementate de legislația din UK. De la depărtare nu pre o puteți ajuta dacă este într-o relație abuzivă. Trebuie ajutor la fața locului, scoasă din izolare, căutat un avocat acolo.
Multumesc pentru raspuns. Daca ati putea sa mi recomandati un avocat roman care practica in Nottingham, ar fi un ajutor extraordinar. Cu recunostinta.
Nu vă pot ajuta, regret.

Alte discuții în legătură

Poate fiul din prima casatorie sa conteste certificatul de mostenire legatar universal? Laizi Laizi Cuplu mixt romano-englez, poate fiul din prima casatorie sa conteste testamentul legatar universal? Suntem un cuplu mixt romano-englez, dorim sa ne facem ... (vezi toată discuția)
Mama romanca ,tatal englez ,copil englez marilena87 marilena87 Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru va rog frumos,sunt intr-o relatie de 7 ani cu un cetatean englez,eu romanca si locuim in anglia, nu ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru casatoria in uk az14 az14 Buna ziua Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati daca se poate Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean englez de origine pakisthaneza in UK si v-as ... (vezi toată discuția)