avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestare la o executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestare la o executare silita

Bună ziua. Va scriu din partea persoanei care se razboieste cu asociația de proprietari din 2017. Procese, executări silite etc.. Pe data de 16 mai parcă.. Dintr o suma totala de 39.000 a avut 30000 și vrând sa scape a plătit acea suma. Asociația o instiinteaza ca mai are 9.500 de plata. Vrând sa mai facă un alt împrumut ca să achite și acea suma rămasă, afla ca pe un cont mai sunt popriri deși la muncă terminase demult cu ultima poprire. I a legătură cu executorul care ii spune ca pe un dosar mai are 9800 parca și pe celalalt mai are vreo 1700. Ea comunica executorului ca s a făcut o plata de 30000 de lei direct asociației de proprietari și executorul ii spune sa ii trimită chitanța. Io trimite și azi ii vine poprire pe dosarele alea 2 cote de întreținere aferente perioadei 2019 2020 parca.. Menționez ca plata la asociație a fost făcută conform chitanței până în iunie 2024. Este motiv de contestare? Noi nu mai înțelegem.

Alte discuții în legătură

Nedistribuire sume de catre executor anjinsan anjinsan Buna Ziua, Un creditor solicita unui executor judecatoresc infiintarea unei popriri la un tert al debitorului. Se trimite somatia de poprire, tertul poprit ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu softloom softloom Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul unei propriri pe salariu? Cat la suta din salariu se ia si daca suma care se ia imi plateste din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mi-a venit ieri o instiintare de impunere a executarii ... Alinarges89 Alinarges89 Bună ziua! Mi-a venit ieri o instiintare de impunere a executarii silite la angajator din partea unui birou executoresc pentru suma de 3080 de lei . Pentru ... (vezi toată discuția)