avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nedistribuire sume de catre executor
Discuție deschisă în Executare silită

Nedistribuire sume de catre executor

Buna Ziua,

Un creditor solicita unui executor judecatoresc infiintarea unei popriri la un tert al debitorului. Se trimite somatia de poprire, tertul poprit comunica faptul ca ia act de aceasta poprire dar, in acelasi timp, instiinteaza creditorul ca au mai fost infiintate si alte popriri si ca toate sumele poprite vor fi virate in contul unui alt executor judecatoresc, care va face distribuirea sumelor virate catre toti cei care au infiintat popriri. Ulteriror, tertul poprit informeaza asupra sumelor virate catre executorul judecatoresc, numai ca acesta refuza sa procedeze la distribuirea sumelor primite, pe motiv ca asteapta inscrierea tuturor titlurilor executorii, chiar daca acest termen a trecut de mult. Mai nou, se pare ca acel executor judecatoresc si incetat activitatea. Ce se poate face in aceasta situatie, in care tertul poprit a virat banii dar ei stau blocati prin conturile unui executor, care nici nu mai are aceasta calitate?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:44, 17 Mai 2013
Daca si-a incetat activitatea, dosarele vor fi predate altui executor. luati legatura cu camera executorilor ca sa aflati executorul care gestioneaza dosarul in prezent. e cumva un anume fost executor din Iasi? Cel arestat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe salariu monicagheorghe monicagheorghe Buna ziua, Va rog, frumos, sa ma ajutati cu urmatoarea speta: un salariat are x popriri in valoare de y lei. Are un salariu de baza lunar brut de ... (vezi toată discuția)
Validare poprire , sau nu ? discover discover Buna tuturor. Tertul poprit , comunica executorului meu , ca , desi suntem primii cu infiintarea popririi ,el nu poate face plati catre noi , deoarece ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)