Buna ziua! As dori cumva sa reclam un abuz al autoritatilor locale Braila , in speta administratia fiscala pentru ca nu vrea sa-mi elibereze documentul fiscal al autovehiculului pe care urmeaza sa il vand, eu figurand cu datorii dar nu legate de acel autovehicul. Rolul acelui document este sa protejeze noul proprietar sa nu intre in posesia unui auto cu datorii , amenzi etc, nicidecum executandu-ma ei dupa propriile legi,pentru ca am luat amenzi la cfr,transport public etc. Sunt alte instrumente pe care statul le foloseste pentru recuperarea datoriilor , propriri pe bunul respectiv , cont bancar etc, si ca acest document are alt rol. M-am uitat pe internet , peste tot si imi da acest rezultat , si nu stiu cum de ditamai administratia fiscala a unei resedinte de judet nu stie asta. Rezultatele de pe internet imi arata asta; ”Nu se blochează eliberarea certificatului fiscal al autovehiculului din cauza datoriilor generale, ci doar pentru datoriile legate de acel vehicul (taxe, amenzi etc.). Dacă aveți alte datorii fiscale, acestea nu vor afecta eliberarea certificatului pentru autovehicul.” Ce pot sa fac? Va multumesc!