avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! As dori cumva sa reclam un abuz al ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! As dori cumva sa reclam un abuz al autoritatilor locale ...

Buna ziua! As dori cumva sa reclam un abuz al autoritatilor locale Braila , in speta administratia fiscala pentru ca nu vrea sa-mi elibereze documentul fiscal al autovehiculului pe care urmeaza sa il vand, eu figurand cu datorii dar nu legate de acel autovehicul. Rolul acelui document este sa protejeze noul proprietar sa nu intre in posesia unui auto cu datorii , amenzi etc, nicidecum executandu-ma ei dupa propriile legi,pentru ca am luat amenzi la cfr,transport public etc. Sunt alte instrumente pe care statul le foloseste pentru recuperarea datoriilor , propriri pe bunul respectiv , cont bancar etc, si ca acest document are alt rol. M-am uitat pe internet , peste tot si imi da acest rezultat , si nu stiu cum de ditamai administratia fiscala a unei resedinte de judet nu stie asta. Rezultatele de pe internet imi arata asta; ”Nu se blochează eliberarea certificatului fiscal al autovehiculului din cauza datoriilor generale, ci doar pentru datoriile legate de acel vehicul (taxe, amenzi etc.). Dacă aveți alte datorii fiscale, acestea nu vor afecta eliberarea certificatului pentru autovehicul.” Ce pot sa fac? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:51, 12 Iunie 2025
Plătiți toate amenzile prima dată, altfel nu puteți rezolva.[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinmatriculare auto la timp daniel80 daniel80 Buna ziua, Am vandut in anul 2008 un autovehicul Dacia. Noul proprietar nu si-a inmatriculat auto in orasul de domiciliu l-a oprit politia si i-a retinut ... (vezi toată discuția)
Radiere auto doar cu contractul de vânzare w Mihai265 Mihai265 Bună ziua!! as putea sa radiez o mașină doar cu contractul de vânzare cumpărare? (vezi toată discuția)
Stergere rol persoana decedata Mariana T. Mariana T. Buna ziua Fiul nostru a decedat in 2013. In urma decesului nu s-a facut succesiune, neavand niciun bun, deci nu exista mostenitori in sensul legii, Dar el a ... (vezi toată discuția)