avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, o întrebare....dacă la prelevarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, o întrebare....dacă la prelevarea probelor biologice ...

Buna ziua, o întrebare....dacă la prelevarea probelor biologice greutatea corporală nu este trecută corect în procesul verbal de prelevare, se poate face contestație pt recalculare alcoolemie? Din ce am înțeles în formula de calcul este inclusa și greutatea corporala.......
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:43, 13 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta doar daca vi s-a incheiat un PV de contraventie , daca e caz penal va aparati in instanta prin a proba ca vi s-a trecut ceva fals in fisa respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand incepe urmarirea penala? tyar tyar Buna! Va dearanjez cu niste intrebari,daca au mai fost puse ma scuzati.In esenta as dori sa stiu cand iacepe urmarirea penala cand esti depistat la alcooltest ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie draghiciualindorin draghiciualindorin buna ziua.problema mea este 0.91.sau gresit orele de consum.ce as putea sa fac sau la ce sa ma astept. va multumesc.:( (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie elenaelenad elenaelenad se mai poate face o a doua recalculare a alcoolemiei prin instanta? (vezi toată discuția)