avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, socrul a decedat in urma cu 12 ani, nu s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, socrul a decedat in urma cu 12 ani, nu s-a facut succesiunea, la ...

Buna ziua,socrul a decedat in urma cu 12 ani,nu s a facut succesiunea,la nivel de primarie se poate face punere in posesie pe mostenitori a terenurilor mostenite de la socrul,avand in vedere ca este un proiect pe fonduri europene pentru punerea in posesie
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 16:22, 13 Iunie 2025
Buna ziua

Aveti nevoie de certificatul de mostenitor care se poate obtine numai facand succesiunea.

Primaria nu are atributii sa stabileasca cine sunt mostenitorii legali ai unei persoane anume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de punere in posesie ioalex ioalex Bunica mea a avut mai multe parcele de teren extravilan si vie. A decedat in 1996. Pentru inceperea unei succesiuni notarul imi cere procesul verbal de punere ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren padure Lazar_s Lazar_s Buna ziua, Socrul meu are cateva hectare de padure dar inca nu sunt pe numele lui pentru ca nu a facut partaj dupa parintii lui; zice ca sunt trecute pe el ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie - succesiune jackiss jackiss Buna seara! Bunicul meu a decedat in urma cu 1 an, mostenitori directi fiind eu ( ca nepot, mama fiind decedata de 20 ani, eu fiind singurul copil) si unchiul ... (vezi toată discuția)