avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am un pământ la asociație în arendă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am un pământ la asociație în arendă dar nu este ...

Buna ziua. Am un pământ la asociație în arendă dar nu este trecut la primărie la impozit . El a fost vândut în 2008 dar abia acum am găsit actul ca a fost vândut fiind la părinți mei nu am știu decât acum când am renoit contractul cu asociația . Am încasat banii pe el 16 ani el fiind vândut deja dar repet ne știind ca el a fost vândut de părinți nu a venit nici proprietari trenului după arendă după pământ . Și a mers așa până în ziua de azi . Pe mine M ar interesa consecințele care ar fii dacă proprietarul pământului la care a fost vândut acum 16 ani vine și zice ca este pământului lu la asociație ?

Alte discuții în legătură

Contractul de arenda poate anulat de donatie elenaprodan elenaprodan detin o suprafata de pamant in arenda....propietarul a murit si copii propietarului l-au dat in donatie fara a ma instiinta.cade contractul de arenda care e ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? ContSters54823 ContSters54823 Parintii mei au vandut o suprafata de pamant in urma cu doi ani, la notar, au primit banii asa cum s-au impacat cu cumparatorul. Noul proprietar nu a venit la ... (vezi toată discuția)
Identificare teren agicol DragosManea DragosManea Buna ziua In urma decesului soacrei mele am mostenit printre altele si un teren agricol extravilan de 1 ha in comuna Cosmesti judetul Galati. Pana la decesul ... (vezi toată discuția)