avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contractul de arenda poate anulat de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de arenda poate anulat de donatie

detin o suprafata de pamant in arenda....propietarul a murit si copii propietarului l-au dat in donatie fara a ma instiinta.cade contractul de arenda care e valabil in cazul unei donatii?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 10:37, 11 Iunie 2015
Donatarul preia si arenda. daca nu mai doreste sa continue trebuie sa va notifice.
eu nu am fost instiintata de actul de donatie si drept urmare stiind ca contractul meu de arenda e valabil am mers la primarie pentru a-mi inainta actele pentru subventie precum ca muncesc acest pamant {avand contract valabil}cei de la primarie nu au vrut sa imi elibereze adeverinta cu acest contract .ce pot face?repet pana acum nu am fost instiintata.
Luati legatura cu noul proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de arenda bkk bkk Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda bkk bkk buna seara,acum 2 ani am luat in arenda un teren prin contract inregistrat la primarie,anul trecut dupa insamantare propietarul a incercat sa declare suprafata ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol Elenaalexandra87 Elenaalexandra87 Buna ziua, Un contract de arenda valabil este anulat de la sine daca se schimba proprietarul pământului? Acel pământ a fost cumpărat acum de o altă ... (vezi toată discuția)