avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
LIVE, ACUM Modificări fiscale: Analiza noilor reguli și implicațiile lor practice
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... YouTube
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

YouTube

Cum pot solicita eliminarea unor videoclipuri cu mine de pe YouTube, în condițiile în care le-am raportat, însă nu au fost șterse? Am cerut atât creatorului de conținut, cât și platformei să le elimine în baza drepturilor mele prevăzute de GDPR, dar până acum nu au fost șterse. Ce pot face? În comentariile videoclipului sunt prezentată într-un mod denigrator, fiind etichetată ca “nebună” și “stalker”, iar titlul și modul de editare al clipului contribuie la crearea unei imagini false și defăimătoare despre mine. Canalul de Youtube este din Coreea de Sud.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iunie 2025
helloavocatnet, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot depune plangere pentru defăimare dupa 3 ani? helloavocatnet helloavocatnet Un creator de conținut din alta tara m-a filmat și prin editare a scos din context imaginile și declarațiile mele. M-a acuzat de lucruri grave ... (vezi toată discuția)
Folosirea imaginilor de pe youtube - drepturi de autor Filip_Theodor Filip_Theodor Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc raspunsuri referitor la utilizarea imaginilor de pe YouTube intr-un material video. Mai detaliat : editez un videoclip ... (vezi toată discuția)
Scandal filmari videoclip! ajutor! exe exe Bun deci am o problema care suna cam asa: Am filmat impreuna cu ai mei colegi un videoclip la piesa \\\\"E... - L....\\\\". Cantareata E. este reprezentata de ... (vezi toată discuția)