avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am un II si un dosar penal. Pentru evaziune fiscala. ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am un II si un dosar penal. Pentru evaziune fiscala. Contabilul ...

Am un II si un dosar penal. Pentru evaziune fiscala. Contabilul a depus declarati pe CNP.. Am platit anul trecut impozit pe venit + 20% miau cerut si dobanzi si penalitati am achitat. Acum cer CAS si CASS +20% dobanzi si penalitati fac ca trenul.
Intrebare daca achit baza sa se inchida dosarul penal. Pentru accesorii nu se poate pe civil?

Alte discuții în legătură

Contributia la casa de asigurari de sanatate ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum e cu contributia la casa de asigurari de sanatate. Luna trecuta am incheiat contract cu casa de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Un srl a depus notificare pentru a beneficia de amnistie DianaA27 DianaA27 Buna ziua, Un SRL a depus DNotificare pentru a beneficia de amnistie fiscala. Dupa ce a depus notificarea(in aceeasi zi), administratorul a fost sunat de ... (vezi toată discuția)
Contributia la sanatate pentru pfa marius228 marius228 Buna! As mai avea o nelamurire cu cas-ul la PFA.(eu fiind taximetrist) Avand in vedere ca am fost informat abia la sfarsitul anului 2011 ca am datoria de a ... (vezi toată discuția)