Am si eu o intrebare referitor la avansul pentru Fondul de Reparatii.
Am o restanta la avansul pentru fondul de reparatii, din 2022.
Am refuzat sa il mai platesc intrucat, ani de zile nu s-a facut nici o AG, nu a existat un plan de reparatii, nu s-au facut reparatii, ci numai carpeli, insa banii, pentru FR se regaseau lunar pe lista de intretinere.
Mentionez ca nu am avut datorii la asociatie, de fiecare data cand s-a facut vreo reparatie, in regim de urgenta, am platit banii integral.
De asemenea, m-am asigurat sa am, tot timpul, o suma disponibila echivalenta cu suma anuala,stabilita in AG, cu multi ani inainte. Deci am avut tot timpul un disponibil la FR. Asociatia functiona total aiurea, nu avea cont in banca, erau o gramada de restantieri, cu restante deja prescrise, Banuiala noastra a fost ca datoriile restantierilor erau platite din sumele de reparatii. Banii se tineau in cash de catre presedinte si administrator. Acesta a fost motivul pentru care am incetat sa mai platesc avansul la FR.
Asociatia era foarte veche, mare (mai multe blocuri, 176 apartamente) cu multi pensionari, cu acelasi presedinte de ani si ani, cu care nu se putea discuta, cu multa inertie si incrancenare la schimbare.
In 2022, am reusit sa schimbam conducerea, sa contractam o firma, sa deschidem cont in banca, sa intram in legalitate.
La predarea gestiunii, eu aveam o restanta la FR, cumulata in cativa ani. Inca o data aceasta restanta era avansul, la FR, pentru ca soldul contului a fost tot timpul pozitiv.
Dupa 2022 am facut plati periodice la FR, nu lunare, ci sume mai mari la intervale regulate, insa nu am reusit sa sting aceea restanta la schimbarea gestiunii (circa 950 Ron)
Acum lucrurile sunt oarecum in ordine, in sensul ca se tin AG si se fac niste planuri de reparatii. Pana acum nu s-au respectat dar se strang bani ;( Nu mai avem restantieri cu sume atat de mari.
Mai nou am aflat ca presedinta pune banii in depozite la banca, dar nu stiu ce face cu banii din dobanzi. Zilele acestea am intrebat si astept un raspuns.
1. Intrebareaa mea este daca acele restante (avans la FR), din 2022, se pot prescrie ? Pot sa fac o cerere la administratie sau sa trimit dosar in instanta ?
Eu am considerat ca in aceea perioada, inainte de 2022, mi-am protejat banii, pentru ca FR, exista in acte, dar nu si fizic.
2, Cum pot verifica daca si ce sume se depun in depozite, care sunt dobanzile (care, conform legii, alimenteaza fondul de reparatii) ? Exista vreun raport privind veniturile din dobanzi ?
Mentionez ca nu am nici o functie in asociatie, sunt doar un proprietar care s-a implicat, impreuna cu altii, pentru schimbarea din 2022, situatia fiind total critica.
Va multumesc mult pentru ajutor !
Lămuriți prima dată ce e avansul pentru FR , nu e prevazut asa ceva în lege. Conform art. 71 din legea 196/2018 se pot plăti de catre proprietari, lunar, rate egale (pentru toti), sau proporționale cu CPI.
Suma ce apare pe coloana FR, pe lista de intretinere, este un avans. Banii se strang pentru reparatii, conform unui plan de reparatii, care la noi nu a existat, intrucat AG nu s-a tinut cu anii.
Sumele acestea nu sunt datorii catre asociatie, in sensul ca s-a efectuat o reparatie, s-a platit o factura si se returneaza, de catre proprietari suma platita, ci se strang, in avans sa fie acolo, cand va fi nevoie.
Intrucat la noi in asociatie nu s-au facut reparatii planificate, decat carpeli urgente, s-au tot adunat bani, la acest fond, fara a fi folositi. La un moment dat, eu nu am mai platit aceasta suma lunara, dar cand a fost nevoie de o reparatie am platit suma necesara integral.
Am renuntat sa platesc lunar intrucat, cum am spus, nu s-au tinut AG anuale, nu aveam un plan de reparatii anual (dar banii se incasau pe lista de intretinere), aveam foarte multi restantieri, la intretinere, restante prescrise, etc.
Cand am reusit sa schimbam presedintele, in 2022, eu aveam o restanta, la FR (aceste sume lunare). De atunci aceasta suma imi apare, pe coloana de Restanta FR, pe lista lunara de intretinere.
Din 2022 am platit sumele stabilite de AG, nu lunar ci sume mai mari, periodic
Intrebarea este daca aceasta suma, care apare ca restanta, din ianuarie 2022, poate fi considerata prescrisa ? Cum se procedeaza si care ar fi baza legala. Au trecut 3.5 ani.
Luati si platiti suma ca nu e nimic prescris. Oricum prescrierea se face la judecatorie.
Dar sa va explic de ce nu e prescrisa si datoria este recenta.
Daca la un moment dat se mai schimba presedintele si vine cineva care chiar isi face treaba va poate da in judecata.
Din moment ce dv aveti de plata o suma luna acesta si nu ati platit asta inseamna ca la urmatoarea plata vi se ia din suma pe care o achitati.
Astfel spus suma este de luna trecuta daca sunteti "la zi".
Ordinea stingerii sumelor este ordinea in care au fost facute.
Toate asociiatile normale aduna bani "sa fie" prin diferite metode indiferent ca au sau nu nevoie.
Fondul de reparatii e alimentat si din alte sume nu doar de sumele trecute in coloana fond de reparatii.
Si diferitele venituri si sumele din penalizari etc tot acolo ajung.
Atat timp cat obligatoriu anual inseamna ca trebuie adunat acolo nu?
Noi avem acum, pe asociatia un fond de circa 77.000 ron (circa 14.000 euro) si de doi ani nu s-a efectuat nici o reparatie, decat o curatare de jgheaburi, si cateva desfundari coloana scurgere. Desfundarea de coloana nici nu ar trebui platita din fondul de reparatii. Aici este o alta discutie !
Si doar ce am aflat ca presedinta tine banii in depozite, la banca, Ceea ce nu este rau, dar i-am cerut sa-mi arate si mie cum s-au inregistrat dobanzile, care, conform legii, alimenteaza FR. Iar legea spune ca, semestrial, trebuie sa se afiseze, la avizier, situatia veniturilor societatii.
Nu stiu pe ce acte sa ma uit pentru aceste dobanzi din depozite, Exista un Registru al veniturilor din banca ? Sau sa ii cer sa vad extrasele de banca ?