avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un cadastru la imobil din 2005, doresc sa fac ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un cadastru la imobil din 2005, doresc sa fac actualizare ...

Buna ziua.Am un cadastru la imobil din 2005 .doresc sa fac actualizare cadastru .am facut masuratori si am lipsa 30 cm .iar cadastristu mi a comunicat ca daca doresc sa fac actualizarea de cadastru trebuie sa dau o declaratie la notariat in accest sens .Intrebarea Este legal? Cum sa procedez?Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, expun atentiei dvs urmatoarea problema, in anul 1998 ... paula38 paula38 Buna ziua,expun atentiei dvs urmatoarea problema,in anul 1998 ,bunicii cumpara un imobil cu teren 1078,in 2005 bunicii imi vind accest imobil,fac cadastru si ... (vezi toată discuția)
Granituire buna ziua,supun atentiei dvs urmtoarea situatie in ... paula38 paula38 GRANITUIRE Buna ziua,supun atentiei dvs urmtoarea situatie in care ma aflu in prezent.Astfel in anul 2005 am cumparat o casa cu 1020 mp teren ,cind am ... (vezi toată discuția)
Rectificare act de mostenitor gabitza1007 gabitza1007 buna ziua. am si eu o mare problema. in anul 1972 bunicul meu impreuna cu bunica au cumparat un teren in suprafata totala de 299 mp. in anul 1987 bunica ... (vezi toată discuția)