avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa de 8 luni cand se prescrie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa de 8 luni cand se prescrie?

Pedeapsa de 8 luni cand se prescrie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 15 Iunie 2025
Prescriptia executarii pedepsei : 5 ani plus durata pedepsei,

Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani sau la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârşit o altă infracţiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , imi puteti va rog spune cand se poate face reabilitatea ... katyte009 katyte009 Buna ziua , Imi puteti va rog spune cand se poate face reabilitatea pentru prescriptia executari pedepsei si care este procedura. Mentionez ca pedeapsa a ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare executarii sub supraveghere- reabilitare? mmmiha mmmiha Buna seara , In data de 25.10.2009 a ramas definitiva o condamnare care prin care s-a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepselor ... (vezi toată discuția)
Este posibil? mihai.m14 mihai.m14 buna ziua! imi poate spune cineva daca pot face o cerere de reabilitare inainte de termen?am fost condamnat definitiv in 2012 am fost eliberat in 2014 si nu ... (vezi toată discuția)