Buna ziua,
De peste doi ani ma confrunt cu o situatie cat se poate de crunta si anume, copilul meu este tinut in alt oras, in urma unui apel la o ordonanta. Divortul urmeaza sa aiba loc curnad, copilul desi are inca 9 anoshori a fost auditat la decizia judecatorului si a spus clar ca nu mai vrea sa stea acolo si vrea la mine. Practic sunt efectiv fortat sa-mi fac rau propriuluo copil DA nu exagerez, pt ca aceste drame si plansete de fiecare data cand trebuie sa se intoarca undeva unde e tratat prost , sta izolat, fara parinte.. si muulte altele, vor lasa urme! Oare chiar nu exista o solutie pentru a nu mai chinui un copilas ce nu a gresit nimanui cu nimic, intr-o tara ce spune ca este parte din E.U. si este civilizata? Nu vreau sa folosesc termeni pomposi, dar situatia chiar este disperata si nu mai stiu ce sa fac. I-am spus , uite, daca la sedinta, tu ai spus ca vrei aici, doamna judecator va tine cont de dorinta ta! A raspuns, dar daca nu? De ce nu a tinut cont imediat? De ce nu ma aperi? De ce ma obligi sa merg acolo? Oare va puteti imagina durerea mea ca parinte? Dar a acestui copil? Multumesc.
Nu se înțelege mare lucru din postarea dvs.Discutati cu av angajat dacă nu aveți angajați va urgent.Dvs mai mult exprimați o nemulțumite d
ecat sa prezentati o problema juridica.Pt un răspuns pertinent trebuie sa prezentati acte sa explicați situația de fapt etc.