avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... COPIL TINUT FORTAT UNDE NU DORESTE SA FIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

COPIL TINUT FORTAT UNDE NU DORESTE SA FIE

Buna ziua,
De peste doi ani ma confrunt cu o situatie cat se poate de crunta si anume, copilul meu este tinut in alt oras, in urma unui apel la o ordonanta. Divortul urmeaza sa aiba loc curnad, copilul desi are inca 9 anoshori a fost auditat la decizia judecatorului si a spus clar ca nu mai vrea sa stea acolo si vrea la mine. Practic sunt efectiv fortat sa-mi fac rau propriuluo copil DA nu exagerez, pt ca aceste drame si plansete de fiecare data cand trebuie sa se intoarca undeva unde e tratat prost , sta izolat, fara parinte.. si muulte altele, vor lasa urme! Oare chiar nu exista o solutie pentru a nu mai chinui un copilas ce nu a gresit nimanui cu nimic, intr-o tara ce spune ca este parte din E.U. si este civilizata? Nu vreau sa folosesc termeni pomposi, dar situatia chiar este disperata si nu mai stiu ce sa fac. I-am spus , uite, daca la sedinta, tu ai spus ca vrei aici, doamna judecator va tine cont de dorinta ta! A raspuns, dar daca nu? De ce nu a tinut cont imediat? De ce nu ma aperi? De ce ma obligi sa merg acolo? Oare va puteti imagina durerea mea ca parinte? Dar a acestui copil? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Danieluk , utilizator 22:41, 15 Iunie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa dovediti ca e in interesul copilul sa locuiasca cu dvs. Nu e de ajuns opinia copilului
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se înțelege mare lucru din postarea dvs.Discutati cu av angajat dacă nu aveți angajați va urgent.Dvs mai mult exprimați o nemulțumite d
ecat sa prezentati o problema juridica.Pt un răspuns pertinent trebuie sa prezentati acte sa explicați situația de fapt etc.
Este extrem de usor de dovedit acest lucru, ca atare s-a si intamplat de mai multe ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut familia in italia,va rog ajutati-ma! wind34 wind34 Buna ziua..Am sa incerc sa va spun o poveste trista,dar adevarata..Nu am pe nimeni aici,asa ca va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati cu ceva informatii ... (vezi toată discuția)
Pot da în judecata un medic ginecolog? Dgeanina Dgeanina Bună dimineața! As vrea sa ma sfătuiți cum sa procedez sa dau în judecata un medic ginecolog?! Am 34 de ani, am o fetita de 10 ani adusa pe lume cu mari ... (vezi toată discuția)
Al cui nume il va purta???? oana aliciuc oana aliciuc buna ma numesc oana si am 17 ani.sunt impreuna cu prienul meu de 1 an si jumatate.in urma cu 3 luni am ramas insracinata si am ales sa pastrez copilul deoarece ... (vezi toată discuția)