avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, daca am platit un pachet turistic in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, daca am platit un pachet turistic in valoare de 1600 ...

Buna ziua,daca am platit un pachet turistic in valoare de 1600 de lei si am completat cererea pe propria raspundere pt acordarea voucherelor in valoare de 800 de lei,cand primesc aceasta suma?ca de la birou ni s a spus ca dupa revenirea din concediu..am dus factura doveditoare a pachetului turistic in care reiese ca am achitat suma de 1600.voucherele mie imi trebuie in timpul vacantei..nu dupa..nu asa este logic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:10, 15 Iunie 2025
Trebuie sa vedeti cum este prevazut in procedura de acordare.
Trebuie sa vedeti cum este prevazut in procedura de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare voucher vacante oanamariahila oanamariahila Soțul meu trebuie să anunțe la serviciu dacă dorește sau nu voucherul de vacanta și nu știu cum se acorda. Caz concret: pachetul achiziționat de mine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cf. oug 156/2024 "voucherele de vacanță emise în ... hirjan hirjan buna ziua, cf. oug 156/2024 \"voucherele de vacanță emise în cursul anului 2025 se utilizează pentru plata a cel mult 50% din contravaloarea pachetelor de ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din ... miky1976 miky1976 Nu inteleg cum se vor acorda aceste tichete ... se retine din salariu suma de 800 de lei si institutia va da vouchere in valoare de 1600 de lei? (vezi toată discuția)