avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt secretar în învățământ cu 25 de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt secretar în învățământ cu 25 de ani de ...

Bună ziua!
Sunt secretar în învățământ cu 25 de ani de vechime neîntrerupți. Nu am beneficiat de concediu fără plată.
Doresc să solicit angajatorului concediu fara plata pentru continuarea studiilor.
* voi putea avea 2 ani consecutivi ( primul în anul școlar 2025-2026 pentru primii 10 ani de activitate și al doilea în anul școlar 2026-2027 pentru următorii 10 ani de activitate?),
* este recunoscută vechimea in muncă?,
* am voie să lucrez ( 2,3 sau 4 ore - perioada determinată, exp. plata cu ora ? )
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. lucrez in invatamant si am revenit in activitate din ... viceramo viceramo Buna ziua. Lucrez in invatamant si am revenit in activitate din CCC in data de 25 decembrie 2024. Beneficiez de cariera didactica in anul acesta scolar ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata invatamant preuniversitar. as dori sa intru ... Fiwolf Fiwolf Concediu fara plata invatamant preuniversitar. As dorii sa intru in concediu fara plata pentru 4 luni, am vechime de 25 de ani, deja am avut un an concediu ... (vezi toată discuția)
Salarizare- încadrare zsofia3 zsofia3 Bună ziua! Sunt titulara în înv. din 1999. În anul șc. 2010-2011 mi s-a aprobat 1 an de concediu fără plată pentru nevoi personale. Aveam 11 ani ... (vezi toată discuția)