avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura in situatia vanzarilor masinilor second-hand?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura in situatia vanzarilor masinilor second-hand?

Buna ziua. In situatia vanzarilor masinilor second-hand, factura de vanzare se emite cu marja +TVA? Cum se trimite factura in SPV? Cum este evidentiat in decontul precompletat daca nu contine marja conform legislatiei.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare masini second-hand CAPBUN CAPBUN Buna ziua, - as dori sa stiu daca pentru achizitiile intracomunitare de masini second-hand trebuie depus si decontul special de tva 301, eu am depus pana acum ... (vezi toată discuția)
Tva regim special bunuri second hand bernadette bernadette Buna ziua As dori sa achizitionez autoturisme secon hand din Germania de la persoane fizice Pentru a aplica regimul special trebuie sa depun o notificare la ... (vezi toată discuția)
Aplicare tva doar la marja de profit pentru auto second hand octav_kiss octav_kiss buna ziua o mare rugaminte as avea la dumneavoastra. doresc sa infiintez o firma platitoare de TVA cu scopul de a cumpara auto second hand din germania si a ... (vezi toată discuția)