avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinii construiesc ilegal un etaj la o casa iar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinii construiesc ilegal un etaj la o casa iar primaria nu ii opreste

Vecinii construiesc ilegal iar primaria nu ii opreste. Am niste vecinii care locuiesc intr-o casa pentru care nici macar nu au acte, deci nu este proprietatea lor si deodata s-au apucat sa mai construiasca inca un nivel la casa, fara autorizatie si intr-un mod in care imi invadeaza grav intimitatea. Construiesc usi, ferestre si balcon exact spre proprietatea mea care este doar la cativa metri distanta.
Am sesizat primaria, a venit sa vada despre ce e vorba, au spus ca le-au dat o amenda dar nu au cum sa-i opreasca pentru ca deja s-au apucat de construit si cei de la primarie invoca ca au copii si familie si nu vor sa-i opreasca.
Ce pot sa fac in acest caz in care nimeni de la primarie nu ma ajuta si mai mult vecinii ma injura si se uita la mine si ma striga toata ziua de la etajul pe care il construiesc.
Cel mai recent răspuns: tepes1 , utilizator 16:31, 17 Iunie 2025
Faceti sesizare la prefectura de judet
Vă mulțumesc pentru sfat. Este halucinant cum primăriile fac lucrurile după ureche.
E extrem de frustrant cum cetățenii corecți sunt abuzați, iar cei tupeiști sunt protejați.

Alexandrarares a scris:

Faceti sesizare la prefectura de judet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare intimitate in spatiul locativ intre vecini victor1906 victor1906 Buna ziua. Am o problema sociala cu vecinul meu prin faptul ca geamul de la locuinta lui are vedere in curtea si gospodaria mea si datorita acestui fapt el ... (vezi toată discuția)
Limită construcție casă. e legal ca vecinul să aibă 3-4 geamuri cu vedere în curtea mea? laurentiuu laurentiuu Am cumparat un teren pe care vreau sa construiesc o casa. Casa vecinului este la aprox 1m fata de gardul ce ne desparte si are pe partea cu mine 3-4 geamuri. ... (vezi toată discuția)
Fereastra vecinului cu vedere spre curtea mea Ioan balan Ioan balan Am cumparat o casa iar vecinu are o fereastra mare direct cu vedere in curtea mea cu ferestre transparente zice ca are acordu primariei.ce pot face? (vezi toată discuția)