avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ma aflu in Italia, am fost casatorita civil cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ma aflu in Italia, am fost casatorita civil cu cetatean italian ...

Ma aflu in Italia, am fost casatorita civil cu cetatean italian si am divortat tot la primarie in Italia. Nu am inregistrat casatoria si divortul in Romania si as vrea sa o fac. Ma poate cineva ajuta?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:15, 17 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul căsătoriilor încheiate prin divorț înainte de a fi transcrise în registrele de stare civilă românești, căsătoria și divorțul se înscriu prin mențiune pe actul de naștere al soțului cetățean român.
Pentru detalii, puteți accesa [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! eu am fost căsătorită in italia cu un cetățean ... Rury Rury Bună ziua! Eu am fost căsătorită in Italia cu un cetățean italian, nu am transcris căsătoria in Romania, iar între timp timp am și divorțat. Anul ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume dupa casatorie - sot italian Corinavit Corinavit Buna ziua, Sunt casatorita recent cu un cetatean italian, si vreau sau ii iau numele. Noi suntem rezidenti in Spania si inaintea casatoriei, si dupa. ... (vezi toată discuția)
Casatoria in italia YoanaOL YoanaOL buna ziua eu m-am casatorin civil in italia si nu am inregistrat casatoria la ambasada romaniei.Deja au trecut mai mult de 6 luni. Pot sa merg sa imi traduc ... (vezi toată discuția)