avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pentru contestatia privind durata procesului penal, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pentru contestatia privind durata procesului penal, termenul ...

Pentru contestatia privind durata procesului penal, termenul de 1 an se calculeaza de la data inregistrarii la parchet a plangerii penala, sau data la care s-a facut plangerea penala? (cazul de fata, inregistrarea la parchet a fost dupa o luna de la data cand s-a depus plangerea penala)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 22:55, 17 Iunie 2025
De la data la care s-a început urmărirea penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de soluționare a urmaririi penale. Tarzan2012 Tarzan2012 Dupa ce judecatorul de camera preliminara admite plangerea impotriva ordonantei procurorului, trimițând cauza din nou la procuror spre a completa urmarirea ... (vezi toată discuția)
Termen stadiu de cercetare penala Narcisa_ Narcisa_ 1) De la data depunerii unei plangeri penale, organul de cercetare penala are un termen anumit pentru solutionare a cercetarii penale? In cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am depus o plângere la parchet pentru violare de ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună ziua.Am depus o plângere la parchet pentru violare de domiciliu în urmă cu 45 de zile,am întrebat la parchet despre plângere depusă mi sa răspuns ... (vezi toată discuția)