avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , as dori sa stiu daca exista vreo ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de ...

Buna ziua , as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate de a urmari ce se intampla intr-o succesiune deschisa in alt judet in baza unei procuri speciale.( verificare proprietati introduse in masa sucesorala) Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru dezbaterea mostenirii pana intr-un an ( deces ... Cristal007 Cristal007 Buna ziua, pentru dezbaterea mostenirii pana intr-un an (deces parinte) se mai plateste acel 1% impozit catre stat din valoarea totala a bunurilor sau doar ... (vezi toată discuția)
Notariat diferit pentru suplimentare certificatul de mostenitor? cyan cyan La dezbaterea mostenirii nu au fost introduse in masa succesorala toate bunurile decedatului. Dezbaterea proprietatilor suplimentare trebuie facuta la ... (vezi toată discuția)
Succesiune si vanzare imobil cu procura speciala negoiu negoiu Buna ziua, am primit de la un cetatean german o procura speciala ca ma ocup de masa succesorala a parintilor decedati. M-am legat la cap fara sa ma doara, ... (vezi toată discuția)